Camperservices.nl

Bearlock anti-diefstal versnellingsbakslot

 

Bearlock versnellingsbakslot
Het door BearLock ontwikkeld en geproduceerd versnellingsbakslot, is een eenvoudige en revolutionaire, maar uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen. De grote effectiviteit, beproefde duurzaamheid en extreme betrouwbaarheid zijn onomstotelijk bewezen.

 

BearLock wordt vanaf 1992 geproduceerd en talloze deskundigen op het gebied van preventie van autodiefstal, zoals verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus, zijn van mening dat BearLock-Gearlock behoort tot de beste auto-beveiligingssystemen.

 

Permanent en onverbrekelijk geinstalleerd, vormt het BearLock-versnellingsbakslot zich tot een geheel met het chassis van uw auto.
De bediening is moeiteloos, simpel en snel; een vrijwel "automatische" handeling, zodat het consequent gebruik wordt bevorderd. Dit laatste zorgt dan weer voor een optimale bescherming van uw auto.

 

Eenmaal ingebouwd, is het slot niet te kraken, met wat voor soort gereedschap dan ook, zonder de auto (chassis) ernstig te beschadigen. Dit alles maakt diefstal vrijwel onmogelijk en uiterst onaantrekkelijk. Bearlock is geclassificeerd en gecertificeerd in de VbV/scm-klasse voor mechanische protectie: VbV/scm-MP 03.

 

Jan Kuipers Camperservices adviseert u graag over deze manier van beveiliging en kan deze desgewenst in uw camper installeren.

 

 

 


 

 

HomeHome