Camperservices.nl

Onderhoud, reparatie en upgrading

Onderhoud & reparatie

 

Wij staan voor u klaar om uw camper grondig te controleren en eventuele defecten tijdig op te sporen en op te lossen, zodat u steeds onbezorgd op reis kunt.

 

Als u, buiten het normale onderhoud om, onverwacht mechanische problemen met uw camper ondervindt, dan staan wij vanzelfsprekend klaar om dit snel en deskundig voor u op te lossen (uitsluitend op afspraak)

 

Upgrading
Net als bij de inrichting van een huis, kan het wenselijk zijn om de inrichting van uw camper aan te passen aan uw persoonlijke smaak en/of te voorzien van moderne, luxe faciliteiten en accessoires.

 

Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden en dit vervolgens voor u realiseren.

 

Extra veren plaatsen
Campers worden in de praktijk steeds zwaarder, terwijl daar bij het ontwerp geen rekening is gehouden. De camper kan daardoor scheef komen te staan. Dit beinvloedt het rijcomfort en de veiligheid. Drempels of kuilen in de weg kunnen uw camper beschadigen omdat de afstand tussen het wegdek en de carroserie onvoldoende is geworden. Extra hulpvering voor campers is daarom sterk aan te bevelen.

 

Wij leveren en monteren de extra camper-veren van CARSUPPORT. Deze zijn speciaal voor zeer zware belasting ontworpen en brengen uw camper weer op het juiste niveau.

 

 

 

Bekijk de folder van CARSUPPORT

 

 

 

HomeHome